Servicii Oferite:

Echipa Instalator Bucuresti va ofera servicii pentru instalatiile din Bucuresti si zonele limitrofe si servicii de finisaje interioare, zugraveli, placari gresie si faianta la cele mai inalte standarde de calitate si preturi convenabile. Apelati cu incredere la instalatorii nostri in caz de urgenta si vom trimite un specialist in cel mai scurt timp.


Instalatii sanitareAveti nevoie urgenta de un instalator sanitar? S-a spart vreo teava si ati inundat vecinul de dedesubt? Ati dori sa schimbati masina de spalat? Doriti sa schimbati toate tevile sanitare sau sa renovati intreaga baie sau bucatarie? Ati ajuns la locul potrivit! Echipa InstalatorBucuresti va pune la dispozitie o gama foarte larga de servicii in domeniul instalatiilor sanitare: urgente, montaj, proiectare, reparatii si intretinere.

…mai mult Instalatii sanitare


Desfundare cu presiuneSa ai canalizarea si tevile infundate e un cosmar! O urgenta cu canalizarea ti se pare un dezastru, cand vezi cum apa din canalizare care iti inunda casa sau gradina. Primul lucru pe care il faci este sa suni la un specialist in desfundari canalizare. Aici intervenim noi, echipa de la instalatorbucuresti.com.

…mai mult Desfundari canalizari


Instalatii termicePentru reparatii, intretinere sau instalarea unei centrale termice cu incalzire pe gaze, lemne, peleti sau electrica, ati ajuns unde trebuie. InstalatorBucuresti este o firma acreditata sa efectueze toate aceste lucrari pentru care oferim si garantie.

Oferim service, reparatii, si diverse revizii pentru centrale termice. Sunati-ne acum si vom trimite la adresa dvs. un membru al echipei noastre pentru a va face o evaluare.

 …mai mult Instalatii termice


 

Pentru intretinere sau instalare centrale termice cu incalzire pe gaze, lemne, peleti sau electrica, ati ajuns unde trebuie. InstalatorBucuresti este o firma acreditata sa efectueze toate aceste lucrari pentru care oferim si garantie.

Sunati-ne acum si vom trimite la adresa dvs. un membru al echipei noastre pentru a va face o evaluare.

…mai mult Centrale termice

 


zugraveli si reparatii

Executam placari de fatade cu polistiren expandat si placari de polistriren extrudat. Fatade cu tencuiala structurata sau zugraveala cu vopsea lavabila , interior exterior.

Firma noastra dispune de personal calificat pentru executarea lucrarilor de finisaj interior cat si exterior. Pentru absolut orice tip de manopera se elibereaza certificat de garantie a lucrarii.

…mai mult Zugraveli si reparatii


Instalatii Aer conditionatVa stam la dispozitie cu servicii de instalare aer conditionat, service, reparatii si intretinere, atat pentru segmentul rezidential cat si pentru cel comercial.

Fie ca este vorba de un aparat de aer conditionat mai complex, o unitate de racire mai mica sau o unitate interna potrivita pentru un apartament sau o vila, instalarea aparatului de aer conditionat ar trebui sa fie intotdeauna efectuata de catre persoane calificate, cu experienta.

                                                                                                              …mai mult Instalare aer conditionat