Servicii Desfundare canalizare Bucuresti si Ilfov

Apeleaza la servicii desfundare canalizare profesionale inainte ca tevile infundate sa devina un cosmar! O urgenta cu canalizarea ti se pare un dezastru, cand vezi cum apa din canalizare care iti inunda casa sau gradina. servicii desfundare canalizarePrimul lucru pe care il faci este sa suni la un specialist in desfundari canalizare. Aici intervenim noi, echipa de la instalatorbucuresti.com.

S-a infundat toaleta, ai inundat vecinul, s-a spart o teava, s-a blocat o canalizare? Suntem pregatiti oricand sa intervenim si sa readucem rapid si eficient lucrurile la normal.

Poate te gandesti ca tie nu are cum sa ti se intample, ca esti atent, ca asta se intampla doar celor neglijenti. Dar hai sa vedem de ce este posibil sa ai nevoie de ajutorul nostru.

  • Scurgerile de la dus si de la cada prezinta propriiile provocari. De obicei, acolo problema o reprezinta parul sau depunerile de sapun din sifon sau de pe tevile de scurgere. Chiuveta de la baie se poate infunda cu par, pasta de dinti, sapun si murdarie. Echipa noastra va interveni prompt si va indeparta murdaria, firele de par si depunerile si va curata integral tevile astfel incat sa functioneze ca si cand ar fi abia instalate.
  • Scurgerile in pardoseala sunt des intalnite in subsoluri, spalatorii si garaje. De asemenea, pot fi regasite in terase, alei si in bai. Aceste scurgeri sunt prevazute cu un sifon care ar trebui mentinut plin cu apa pentru a preveni mirosurile neplacute si scurgerile de biogaz din canalizare sau fosele septice. Aceste scurgeri trebuie verificate periodic pentru a fi siguri ca nu sunt infundate si pot sa preia apa de pe pardoseala si sa previna inundatiile. Murdaria si gunoaiele pot infunda sifoanele de pardoseala, dar noi te putem ajuta sa scapi de problema fara dureri de cap!
  • Multe dintre burlanele care indeparteaza apa din jgheaburile de pe acoperis sunt conectate la sistemul de canalizare al orasului prin tevi subterane. Acestea se pot infunda cu frunze si gunoaie si pot refula. Cheama-ne sa verificam sistemul de canalizare daca este in regula inainte sa apara probleme. Daca totusi nu ne-ai chemat sa verificam si acum canalizarea a refulat, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa suni la instalatorbucuresti.com si noi vom interveni prompt si eficient sa te scapam de problema.

Ai putea spune ca nu este nevoie de o firma specializata in servicii desfundare canalizare pentru probleme si ca vecinul tau este mai ieftin si pare a fi priceput. Sau cel putin asa sustine. Desigur, poti opta pentru serviciile sale si este posibil sa rezolve situatia aparent eficient. Dar exista posibilitatea ca lucrarea vecinului sa fie defectuoasa, facuta in graba, acesta poate produce stricaciuni care nu sunt vizibile pe loc si pana la urma pagubele produse de vecin sa fie mai mari decat cele din situatia initiala.

Preferabil este sa apelezi la serviciile unei echipe specializate, formata din persoane calificate sa solutioneze probleme cu canalizarile. Astfel, esti sigur ca tu si casa ta sunteti in siguranta in mainile unor profesionisti. Daca este nevoie, vor folosi metoda de desfundare cu jet de presiune la 200 bari. Totul pentru ca viata ta sa isi reia cursul natural cat mai repede.

 

 

Desfundari canalizare

Canalizarea se poate infunda de la uleiuri sau grasimi, de la obiecte straine scapate in canalizare, mizerie, frunze cazute in rigole si altele. Problemele structurale mai grave cauzate de surparea terenului, intruziuni de radacini sau coroziune ar putea avea consecinte pe termen lung, care pot afecta buna functionalitate a instalatiei de canalizare.

Siguranta familiei tale este prima noastra prioritate si echipa noastra v-a interveni cu profesionalism pentru a elimina consecintele negative ale infundarii canalizarii.

Echipa noastra este la dispozitia ta si furnizeaza servicii la standarde profesionale pentru ca tu sa beneficiezi de un serviciu de calitate si la un cost corect. Fie ca tevile tale au nevoie de o usoara curatare sau de o simpla desfundare, instalatorii nostri, au echipamente speciale (camere pentru inspectie video a coloanelor, echipamente pentru desfundari cu presiune etc) astfel incat pentru dumneavoastra totul se va rezolva in cel mai scurt timp posibil.

Cu o vasta experienta in servicii desfundare canalizare, instalatorbucuresti.com este sinonim cu servicii de calitate, sustinute de anii de serviciu in folosul tau. Suntem experti in solutionarea problemelor cu toate tipurile de tevi si canalizari. Cand vine vorba de desfundarea unei canalizari in Bucuresti si Ilfov, de desfundarea tevilor din baie, desfundarea tevilor din bucatarie, noi suntem cei pe care vrei sa ii chemi.

Desfundari WC

Scurgerea de la toaleta este de cele mai multe ori blocata de o cantitate mare de hartie igienica si uneori chiar si de jucari ale copiilor.

Identificarea corecta a locului unde s-a format blocajul se poate face prin cateva teste simple si anume:

  • Daca alte instalatii sanitare din baie, ca de exemplu chiuveta sau scurgerea de la cada functioneaza corect, atunci problema este localizata undeva la nivelul vasului de toaleta sau a cotului de racordare a evacuarii acestuia. Aceasta este situatia cea mai des intalnita si totodata si cea mai usor de rezolvat, prin inlocuirea racordului de evacuare cu unul nou, cu sau fara demontarea scaunului, de la caz la caz.
  • Daca insa observati ca si celelalte instalatii sanitare din baie prezinta o scurgere defectuoasa, atunci probabil este infundata coloana. Pentru desfundarea coloanei este posibil sa avem nevoie de acces la etajele inferioare, sau la subsolul blocului.
  • Daca locuiti la casa, poate fi vorba si de o problema la nivelul canalizarii la care sunteti legati sau la nivelul fosei daca este cazul.

Solutia cea mai rapida pentru a solutiona problema fara complicatii este sa ne suni pe noi imediat pentru servicii desfundare canalizare.

Desfundari Chiuveta

Fie ca esti din Bucuresti, fie ca esti din Ilfov, noi suntem pregatiti sa intervenim pentru rezolvarea problemei tale. 

Si pentru a fi si mai linistit, te asiguram ca din momentul contactului initial cu noi si pana la sosirea echipei de interventie la fata locului, noi iti vom oferi indicatii referitoare la primele masuri de remediere a situatiei, pentru ca tu sa nu fii stresat si sa fii sigur ca esti pe cele mai bune maini.

Avem echipaje specializate in interventii rapide si profesionale dotate cu tehnologie de ultima ora pentru inspectarea video a coloanelor si tevilor de evacuare a apelor uzate.

Scurgerea de la chiuveta din bucatarie se infunda mai mereu. Apa se scurge mai greu pe masura ce grasimile, detergentii si resturile alimentare se depun pe peretii interiori ai tevilor si, in cele din urma cauzeaza un blocaj. Daca aveti nevoie de servicii de desfundare chiuveta noi vom trimite un echipaj specializat in astfel de situatii care va rezolva problema, eliminand toata murdaria si depunerile si va curata tevile astfel incat scurgerea sa functioneze perfect.

Camere video cu localizare GPS pentru localizarea exacta a avariei in situatia in care conductele sunt ingropate in pamant si nu se cunoaste traseul tevilor sau locul avariei.

Serpi manuali si serpi mecanizati actionati electric. Chiar daca astfel de dispozitive se gasesc acum in toate magazinele de bricolaj, este foarte important sa folositi pentru un sarpe care sa aiba lungimea si diametrul potrivit pentru conducta in cauza. In caz contrar, riscati sa dislocati/fisurati instalatia si sa adaugati la problema existenta altele noi, cum ar fi inundatiile. Trebuie sa tineti cont si de faptul ca o scurgere care se infunda frecvent este posibil sa fie proiectata gresit, cu coturi de 90 de grade si/sau cu lipsa pantei suficient de mari, cauze care vor fi identificate de specialistii nostri care va vor propune si o solutie de reproiectare corecta, care sa va scuteasca de interventii repetate. De asemenea, la fata locului, instalatorii nostri care au minmim 10 ani de experienta in servicii desfundare canalizare pot identifica si alte probleme cum ar fi tevi din fonta (in special la constructile vechi) unde interventia de desfundare prezinta riscuri si nu prezinta garantie. Si in aceste situatii veti fi informat si va vor fi propuse solutii de schimbare a coloanelor sau a pieselor afectate.

Wapuri cu jet de apa de inalta presiune la 200 bari care desfunda si curata de orice depunere interiorul conductelor de canalizare.

Avem masinile dotate cu piese pentru orice tip de remediere a defectiunilor aparute la instalatiile de evacuare a apelor uzate astfel incat sa remediem orice defectiune la fata locului pentru a comprima timpul si pentru a solutiona problema in mod eficient si profesional.

Din acest moment, nu mai esti pe cont propriu atunci cand instalatiile sanitare sau de canalizare o iau razna si ai nevoie de servicii desfundare canalizare. Ai in noi un prieten si un specialist de nadejde, care te va ajuta oricand si oriunde in Bucuresti sau Ilfov. Trebuie doar sa suni la 0726.661.661 si noi vom fi in cel mai scurt timp langa tine, eliminand problema si sursa ta de stres.