Montaj cada

Montaj cada

 

InstalatorBucuresti.com va pune la dispozitie pentru montaj cada echipe de instalatori sanitari bine pregatiti.

Daca doriti sa montati o cada sau sa o inlocuiti pe cea veche va oferim cateva ponturi!

Primul lucru de care trebuie sa tinem cont este sa masuram cadrul usii de la intrarea in baie. Poate suna bizar dar nu sunt rare situatiile in care clientii si-au cumparat cazi care nu incapeau pe usa.

Apoi masuram spatiul destinat cazii dar si spatiul de manevra al acesteia in baia unde trebuie montata. Va spunem din experienta ca am avut situatii unde a trebuit sa demontam chiuveta ca sa

putem monta cada. Daca ati ales o cada cu hidromasaj e bine sa stiti ca aveti nevoie de o conectare electrica pe o siguranta cu disjunctor sau diferential pentru a evita situatia unei electrocutari din cauza umezelii din baie.

Marginile cazii trebuie obligatoriu siliconate ca sa nu va inundati vecinii. Daca nu aveti peretii drepti sau daca nu sunt in vinclu si distanta dintre marginile cazii si pereti este mai mare de 1cm este bine sa montati o bagheta care sa poata prelua aceste lufturi.

Verificati daca mai este bun chitul din rosturile dintre placile de faianta. In timp acest chit se macina si isi pierde impermeabilitatea. Printre aceste lufturi o sa se prelinga apa pe sub cada si o sa va inundati vecinul. Mai bine verificati cu atentie aceste aspecte inainte de a va crea pagube materiale si financiare.

Daca aveti de inlocuit cada veche de fonta va sfatuim sa nu va chinuiti si sa incercati sa o scoateti intreaga. Exista riscuri majore sa va accidentati sau sa aveti dureri de mijloc. Cazile vechi de fonta sunt extrem de grele si foarte greu de manevrat intr-un spatiu atat de ingust precum este o baie. Cel mai bine este sa va luati un echipament de protectie si obligatoriu ochelari si sa o spargeti cu ciocanul usor si cu rabdare. Asa se evacueaza cada veche de fonta in cel mai usor mod.

Pe o laterala a cazii este obligatoriu sa aveti o gura de vizitare.

Cand mergeti in magazin sa achizitionati cada e bine sa va informati daca nu cumva are nevoie de un cadru sudat sau daca este nevoie sa fie asezata pe un pat de nisip. Pentru persoanele cu greutate este de recomandat sa va alegeti un produs de calitate si sa fiti consiliat de personal calificat.

Apelati cu incredere la serviciile unui instalator profesionist pentru montaj cada si limitati pagubele!