Montaj obiecte sanitare si instalatii sanitare

Echipa de instalatori sanitari de la InstalatorBucuresti.com va sta la dispozitie pentru toata gama de montaj obiecte sanitare si instalatii sanitare atat in Bucuresti cat si in imprejurimi:

 

 
Aveti o avarie la instalatia sanitara sau doriti sa renovati apartamentul?

In cazul unei avarii aveti de ales intre o reparatie, o carpeala sau o refacere completa a instalatiei. Decizia corecta trebuie luata in functie de vechimea instalatiei si a materialelor din care au fost facute instalatiile. Stim ca este costisitor dar trebuie sa privim cu realism situatia cu care ne confruntam.

Daca avem tevi din plumb, fonta sau pexal este obligatoriu sa intelegem ca vremea lor a apus de mult si nu merita sa le mai carpim ci obligatoriu sa le inlocuim cu materiale noi si preferabil de buna calitate.

Pe acest fel de materiale nici nu se mai poate oferi o garantie chiar daca ne ambitionam si incercam sa le mai prelungim viata pentru ca ele sunt atat de deteriorate incat daca tine o lipitura sau o imbinare facute, riscurile ca sa crape in imediata apropiere sau in alt loc sunt extrem de mari, motiv pentru care firmele de instalatii nu va incurajeaza sa recurgeti la acest gen de interventie ci sa inlocuiti instalatia.

In cazul in care va confruntati cu o astfel de situatie va recomandam sa inlocuiti intregile trasee de la coloanele principale pana ala obiectele sanitare terminale. Pe langa ca asa scapati de orice risc de a va inunda casa ori vecinii este cea mai sigura cale de a beneficia de un certificat de garantie pe materiale si manopera.