Instalator Bucuresti Sector 5

Avem personal calificat in fiecare sector din Bucuresti, inclusiv in sectorul 5. Echipajele de interventie rapida au in dotarea masinilor de interventie piese uzuale pentru a va remedia defectiunile la instalatiile sanitare sau termice din locuinta dvs de asa maniera incat sa scurtam timpul de interventie cat si disconfortul creat de avaria pe care o aveti.

Obligatia instalatorilor este de a va informa pretul pe manopera, costul pieselor si durata interventiei inainte de inceperea lucrarii pentru a va elimina orice suspiciune de inselare din partea noastra. Interventia se face cu scule profesionale pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de o lucrare de calitate pentru care primiti si un certificat de garantie de 12 luni. Factura este emisa din contabilitate in sistem electronic si o primiti via e-mail. Angajatii nostri se vor prezenta la adresa dvs imbracati in echipament de protectie ( salopete ) curat si usor de identificat marcat cu sigla Romstal.

Zona Rahova, Sebastian, Cotroceni, Ferentari, Dealul Spirii, 13 Septembrie, Panduri, Salaj, Viilor, Chirigiu, Antiaeriana, Alexandriei, Margeanului, Baciului, Pucheni, etc.