Instalator Bucuresti Sector 4

Avem personal calificat in fiecare sector din Bucuresti, inclusiv in sectorul 4. Echipajele de interventie rapida au in dotarea masinilor de interventie piese uzuale pentru a va remedia defectiunile la instalatiile sanitare sau termice din locuinta dvs de asa maniera incat sa scurtam timpul de interventie cat si disconfortul creat de avaria pe care o aveti.

Obligatia instalatorilor este de a va informa pretul pe manopera, costul pieselor si durata interventiei inainte de inceperea lucrarii pentru a va elimina orice suspiciune de inselare din partea noastra. Interventia se face cu scule profesionale pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de o lucrare de calitate pentru care primiti si un certificat de garantie de 12 luni. Factura este emisa din contabilitate in sistem electronic si o primiti via e-mail. Angajatii nostri se vor prezenta la adresa dvs imbracati in echipament de protectie ( salopete ) curat si usor de identificat marcat cu sigla Romstal.

Zona Berceni, Oltenitei, Brancoveanu, Aparatorii Patriei, Giurgiului, Tineretului, Vacaresti, Secuilor, Obregia, Nitu Vasile, Resita, Pieptanari, Metalurgiei, Vitan Barzesti, Drumul Gazarului, Big Berceni, Serban Voda, Dimitrie Cantemir, Turnu Magurele, etc.