Instalator Bucuresti Sector 3

Avem personal calificat in fiecare sector din Bucuresti, inclusiv in sectorul 3. Echipajele de interventie rapida au in dotarea masinilor de interventie piese uzuale pentru a va remedia defectiunile la instalatiile sanitare sau termice din locuinta dvs de asa maniera incat sa scurtam timpul de interventie cat si disconfortul creat de avaria pe care o aveti.

Obligatia instalatorilor este de a va informa pretul pe manopera, costul pieselor si durata interventiei inainte de inceperea lucrarii pentru a va elimina orice suspiciune de inselare din partea noastra. Interventia se face cu scule profesionale pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de o lucrare de calitate pentru care primiti si un certificat de garantie de 12 luni. Factura este emisa din contabilitate in sistem electronic si o primiti via e-mail. Angajatii nostri se vor prezenta la adresa dvs imbracati in echipament de protectie ( salopete ) curat si usor de identificat marcat cu sigla Romstal.

Zona Balta Alba, Brancusi, Centrul Civic, Lipscani, Muncii, Dristor, Titan , Mihai Bravu, Vitan, Piata Unirii, Salajan, Dudesti, Pallady, Baba Novac, Decebal, Calarasilor, Nerva Traian, 23 August, Ramnicu Valcea, Ramnicu Sarat, Matei Ambrozie, Fizicienilor, Ilioara, Bobocica, Splaiul Unirii, Centrul Istoric, etc.