Instalator sanitar pentru reparatii si instalari

Cu siguranta au fost situatii in care ati avut nevoie de un instalator sanitar, mai ales in situatiile de urgenta, cand din nefericire, s-a spart o teava, si exista pericolul de a-l inunda pe vecinul de mai jos. Este recomandat sa apelati la un specialist si in cazul in care doriti sa schimbati locul masinii de spalat, sau sa o montati, dar si atunci cand doriti sa renovati intreaga baie. Daca asa stau lucrurile, nu putem spune decat ca ati ajuns la locul potrivit, deoarece echipa noastra de instalatori autorizati, va poate oferi o gama foarte variata de servicii, mai ales in domeniul instalatiilor sanitare, precum montaj, proiectare, reparatii, intretinere, pentru Bucuresti si zonele limitrofe.

In aceste conditii este foarte important sa apelati la serviciile unor profesionisti, mai ales daca vorbim despre instalatiile sanitare, pentru ca, de multe ori, repararea unei lucrari facute de un amator, se poate dovedi a fi mult mai costisitoare, decat atunci cand apelati de la inceput la o echipa de profesionisti. Pentru aceste servicii puteti apela la echipa noastra de instalatori autorizati cu experienta de peste 10 ani, si veti vedea cum lucrurile sunt simplificate, deoarece veti lucra cu instalatori profesionisti, si in continuare va vom prezenta cateva servicii pe care le putem realiza.

Urgente pentru Instalatii Sanitare

Va putem pune la dispozitie o intreaga echipa de persoane profesioniste in ceea ce priveste instalatiile sanitare, mai ales daca tinem cont si de faptul ca in cazul unor urgente, este foarte importanta promtitudinea, si felul in care actioneaza o echipa de profesionisti. Daca asa vor sta lucrurile, atunci veti reusi sa reduceti semnificativ din pagube, si din cheltuielile necesare pentru reconditionarea locuintei dumneavoastra, si in cel mai rau caz, si a vecinilor. Echipa noastra, poate actiona foarte rapid, si ofera solutii imediate, pentru problemele dumneavoastra, care vor fi solutionate. Printre aceste lucrari pentru care ne puteti contacta se numara: instalator sanitar

 • Interventii in caz de Inundatii
 • Desfundari Toalete si Chiuvete Infundate
 • Desfundari/Reparatii Sifoane Pardoseala
 • Drenaj
 • Inlocuire/Reparatii Tevi Sparte
 • Blocaje si Scurgeri
 • Realizare Racordari la Coloane
 • Schimbari Coloane Principale si Secundare
 • Montaj/Schimbari Robineti si Vane de Trecere/Legatura
 • Instalari si Reparatii Calorifere
 • Reabilitari de Bransamente

Servicii de intretinere si montaj oferite de instalator sanitar

Instalator BucurestiEchipa de instalatori autorizati de pe InstalatorBucuresti.com, va ofera servicii de montaj, intretinere, proiectare si nu in ultimul de rand reparatii pentru instalatii sanitare de toate tipurile:

Reparatia Instalatiilor Sanitare si Inlocuirea Pieselor Defecte – Avem in portofoliul nostru realizarea multor lucrari referitore la reparatia instalatiilor sanitare, si va putem ajuta chiar si cu lucrari la conducte neetansate, sau conducte infundate.

Montaj Robineti– Suntem calificati, si in ceea ce priveste repararea, inlocuirea, si instalarea diferitelor tipuri de robineti, si de asemenea ne puteti contacta in cazul in care aveti nevoie de servicii pentru curatarea si fixarea tevilor, a robinetilor de legatura, a bateriilor sau a chiuvetelor. instalator sanitar
 
Baie si Accesorii Baie – Putem oferi servicii de montaj, reparatii si de intretinere bideuri, rezervoare si vase WC, dar si pentru montarea sau intretinerea unor cazi, cabine de dus sau echipamente pentru hidromasaj, bai de aburi, jacuzzi, baterii de cada, baterii de chiuveta, etc.

Proiectare si Instalare Instalatii Sanitare – Avem experienta si in acest domeniu, si ne puteti contacta, in cazul in care doriti sa creati un sistem de instalatii sanitare complet, pentru case noi, sau pentru renovarea/modernizarea unelor care au fost deja construite.

Servicii Canalizare – noi, putem face curatirea, repararea si inlocuirea unor tevi vechi de canalizare, putem repara tevile existente, pentru a nu mai exista scurgeri, si avem competentele necesare pentru a va oferi o expertiza corecta in ceea ce priveste montarea aparatelor de uz casnic la scurgere.

Reparatii si Montaj Boilere – Avem o experienta mare in ceea ce priveste montarea de boilere noi in instalatiile sanitare casnice si profesionale precum si in repararea acestora, in cazul in care s-a produs o defectiune.

Centrale termice – Puteti apela la serviciile nostre in cazul in care doriti montarea unor cazane cu apa calda, cazane de abur, cazane pentru apa fierbinte, vase de expansiune sau montarea centralelor termice. Mai multe detalii puteti citi in pagina dedicata: Montaj Centrale Termice

Serviciile prezentate mai sus sunt doar cateva din lucrarile de baza pe care le executa fiecare instalator sanitar al firmei noastre si va stam la dispozitie in cazul in care doriti sa ne contactati pentru o oferta personalizata sau pentru detalii legate de alt tip de interventii. Va putem oferi sfaturi si informatii despre instalatiile sanitare, si ne puteti suna pentru o consultatie pentru problema dumneavoastra.