Instalatii apa canal

Instalatii apa canal

Aveti o casa in constructie si ati ajuns la realizarea instalatiilor de apa canal? Sau doriti sa refaceti traseul deoarece vechiul traseu nu mai este functional? Echipa de instalatori apa canal de la InstalatorBucuresti.com va poate ajuta in toate aceste aspecte cat si cu realizarea proiectului.
 instalatii apa canal
Cel mai important aspect la o instalatie de canalizare il reprezinta inclinatia traseului care trebuie sa fie intre minim 1 cm si maxim 1,5 cm/ml. Apoi suportul efectuat dintr-un strat de nisip cu o grosime de minim 20 cm atat sub cat si deasupra tevilor. Acesta are rolul de a prelua miscarile telurice si de a preveni demufarea lor cat si mentinerea indicelui de panta a tronsoanelor. Nu este de neglijat nici montarea pieselor de curatire. Acestea trebuie montate la o distanta de maxim 10 m intre ele.
Functie de adancimea la care se monteaza magistrala sau de intensitatea si greutatea traficului ce se desfasoara deasupra tronsonelor de canalizare trebuie montate obligatoriu tevi de minim SN4 tip pvc .
Pentru subsoluri, nise sau trasee interioare se pot folosi tevi din PP-SN2
La capitolul traseelor de alimentare cu apa ne bucuram de noile materiale tip PEHD ( PEID )
Caracteristici:
  • rezistenta la presiuni inalte,
  • usor de transportat,
  • usor de montat
  • nu fac depuneri pe interior,
  • nu corodeaza,
  • nu sunt toxice,
  • durata de viata de minim 50 de ani.

Pentru traseele de apa care sunt in afara cladirilor cel mai important aspect il reprezinta adancimea la care se face instalarea. Teava trebuie sa fie ingropata la o adancime in pamant de minim 90 cm acolo unde temperaturile scazute nu pot avea efect de inghet asupra tevilor pentru a intrerupe alimentarea cu apa a locuintei. Imbinarile si deviatiile se pot face prin lipitura sau cu piese prin imbinare mecanica.
 
Sunati acum pentru a obtine o estimare de cost a lucrarilor!