Montaj Centrale Termice

Pentru inlocuire sau montaj centrale termice cu incalzire pe gaze, lemne, peleti sau electrice, ati ajuns unde trebuie. InstalatorBucuresti este o firma acreditata sa efectueze toate aceste lucrari pentru care oferim si garantie.

Sunati-ne acum si vom trimite la adresa dvs. un membru al echipei noastre pentru a va face o evaluare.

1. Montaj centrale termice

Fie ca este vorba de montajul centralei termice sau de inlocuirea celei vechi, puteti apela la serviciile noastre, deoarece va stam la dispozitie cu servicii prompte si profesionale. Trebuie sa lucrati cu persoane profesioniste, pentru ca siguranta este cea mai importanta, mai ales daca vorbim de montarea centralelor termice.

Este foarte important sa apelati la o echipa de profesionisti, de fiecare data cand aveti nevoie de servicii de instalare si de montare, deoarece astfel veti reusi sa fiti in siguranta, si veti elimina riscul aparitiei unor accidente neplacute cauzate de nepriceperea persoanelor cu care ati lucrat. Noi, avem o echipa de instalatori autorizati, in ceea ce priveste montarea si intretinerea contralelor termice, si detinem certificate de interventie pentru instalatiile de gaz.

Daca veti alege sa lucrati cu o echipa de profesionisti, nu va veti pune in pericol familia prin folosirea unor instalatii neprofesionale, si necorespunzatoare pentru locuinta pe care o detineti. In cazul in care centrala pe care o aveti, are nevoie de reparatii frecvente, fiind mai veche de 10 ani, si avand o functionare deficitara, atunci trebuie sa va ganditi la o verificare si la achizitionarea uneia noi, in cazul in care acest lucru se impune. Daca asa stau lucrurile si in cazul dumneavoastra, atunci ne puteti contacta, si noi va putem oferi instalatori, ce dau garantie pentru lucrarile lor, in ceea ce priveste inlocuirea si montarea diferitelor tipuri de centrale.

Astfel serviciile pe care vi le putem oferi sunt:

  • montaj si inlocuire centrale termice pe gaz,
  • montaj si inlocuire centrale termice pe lemne,
  • montaj si inlocuire centrale termice pe peleti,
  • montaj si inlocuire centrale termice electrice,

 

 

2. Inlocuire centralei termice

Aveti nevoie de o echipa de profesionisti si pentru inlocuirea unei centrale termice; deoarece aceasta necesita o atentie speciala in validarea/reproiectarea conexiunilor existente este indicat sa lucrati cu persoane autorizate si competente. Apeland la noi, va putem oferi urmatoarele servicii:

  • inlocuirea centralei si constatarea unor defectiuni, la traseele existente
  • refacerea circuitelor defectate, si schimbarea componentelor defecte ale acestora,

 

Contacteaza-ne Acum