Desfundare WC

Scurgerea de la toaleta este de cele mai multe ori blocata de o cantitate mare de hartie igienica si uneori chiar si de jucari ale copiilor.

Identificarea corecta a locului unde s-a format blocajul se poate face prin cateva teste simple si anume:

  • Daca alte instalatii sanitare din baie, ca de exemplu chiuveta sau scurgerea de la cada functioneaza corect, atunci problema este localizata undeva la nivelul vasului de toaleta sau a cotului de racordare a evacuarii acestuia. Aceasta este situatia cea mai des intalnita si totodata si cea mai usor de rezolvat, prin inlocuirea racordului de evacuare cu unul nou, cu sau fara demontarea scaunului, de la caz la caz.
  • Daca insa observati ca si celelalte instalatii sanitare din baie prezinta o scurgere defectuoasa, atunci probabil este infundata coloana. Pentru desfundarea coloanei este posibil sa avem nevoie de acces la etajele inferioare, sau la subsolul blocului.
  • Daca locuiti la casa, poate fi vorba si de o problema la nivelul canalizarii la care sunteti legati sau la nivelul fosei daca este cazul.

Solutia cea mai rapida pentru a solutiona problema fara complicatii este sa ne suni pe noi imediat pentru servicii desfundare canalizare