Desfundare chiuveta

Fie ca esti din Bucuresti, fie ca esti din Ilfov, noi suntem pregatiti sa intervenim pentru rezolvarea problemei tale.

Si pentru a fi si mai linistit, te asiguram ca din momentul contactului initial cu noi si pana la sosirea echipei de interventie la fata locului, noi iti vom oferi indicatii referitoare la primele masuri de remediere a situatiei, pentru ca tu sa nu fii stresat si sa fii sigur ca esti pe cele mai bune maini.

Avem echipaje specializate in interventii rapide si profesionale dotate cu tehnologie de ultima ora pentru inspectarea video a coloanelor si tevilor de evacuare a apelor uzate.

Scurgerea de la chiuveta din bucatarie se infunda mai mereu. Apa se scurge mai greu pe masura ce grasimile, detergentii si resturile alimentare se depun pe peretii interiori ai tevilor si, in cele din urma cauzeaza un blocaj. Daca aveti nevoie de servicii de desfundare chiuveta noi vom trimite un echipaj specializat in astfel de situatii care va rezolva problema, eliminand toata murdaria si depunerile si va curata tevile astfel incat scurgerea sa functioneze perfect.

Camere video cu localizare GPS pentru localizarea exacta a avariei in situatia in care conductele sunt ingropate in pamant si nu se cunoaste traseul tevilor sau locul avariei.

Serpi manuali si serpi mecanizati actionati electric. Chiar daca astfel de dispozitive se gasesc acum in toate magazinele de bricolaj, este foarte important sa folositi pentru un sarpe care sa aiba lungimea si diametrul potrivit pentru conducta in cauza. In caz contrar, riscati sa dislocati/fisurati instalatia si sa adaugati la problema existenta altele noi, cum ar fi inundatiile. Trebuie sa tineti cont si de faptul ca o scurgere care se infunda frecvent este posibil sa fie proiectata gresit, cu coturi de 90 de grade si/sau cu lipsa pantei suficient de mari, cauze care vor fi identificate de specialistii nostri care va vor propune si o solutie de reproiectare corecta, care sa va scuteasca de interventii repetate. De asemenea, la fata locului, instalatorii nostri care au minmim 10 ani de experienta in servicii desfundare canalizare pot identifica si alte probleme cum ar fi tevi din fonta (in special la constructile vechi) unde interventia de desfundare prezinta riscuri si nu prezinta garantie. Si in aceste situatii veti fi informat si va vor fi propuse solutii de schimbare a coloanelor sau a pieselor afectate.

Wapuri cu jet de apa de inalta presiune la 200 bari care desfunda si curata de orice depunere interiorul conductelor de canalizare.

Avem masinile dotate cu piese pentru orice tip de remediere a defectiunilor aparute la instalatiile de evacuare a apelor uzate astfel incat sa remediem orice defectiune la fata locului pentru a comprima timpul si pentru a solutiona problema in mod eficient si profesional.

Din acest moment, nu mai esti pe cont propriu atunci cand instalatiile sanitare sau de canalizare o iau razna si ai nevoie de servicii desfundare canalizare. Ai in noi un prieten si un specialist de nadejde, care te va ajuta oricand si oriunde in Bucuresti sau Ilfov. Trebuie doar sa suni la 0726.661.661 si noi vom fi in cel mai scurt timp langa tine, eliminand problema si sursa ta de stres.