Desfundare canalizare

S-a infundat toaleta, ai inundat vecinul, s-a spart o teava, s-a blocat o canalizare? Suntem pregatiti oricand sa intervenim si sa readucem rapid si eficient lucrurile la normal.

Poate te gandesti ca tie nu are cum sa ti se intample, ca esti atent, ca asta se intampla doar celor neglijenti. Dar hai sa vedem de ce este posibil sa ai nevoie de ajutorul nostru.

Scurgerile de la dus si de la cada prezinta propriiile provocari. De obicei, acolo problema o reprezinta parul sau depunerile de sapun din sifon sau de pe tevile de scurgere. Chiuveta de la baie se poate infunda cu par, pasta de dinti, sapun si murdarie. Echipa noastra va interveni prompt si va indeparta murdaria, firele de par si depunerile si va curata integral tevile astfel incat sa functioneze ca si cand ar fi abia instalate.
Scurgerile in pardoseala sunt des intalnite in subsoluri, spalatorii si garaje. De asemenea, pot fi regasite in terase, alei si in bai. Aceste scurgeri sunt prevazute cu un sifon care ar trebui mentinut plin cu apa pentru a preveni mirosurile neplacute si scurgerile de biogaz din canalizare sau fosele septice. Aceste scurgeri trebuie verificate periodic pentru a fi siguri ca nu sunt infundate si pot sa preia apa de pe pardoseala si sa previna inundatiile. Murdaria si gunoaiele pot infunda sifoanele de pardoseala, dar noi te putem ajuta sa scapi de problema fara dureri de cap!
Multe dintre burlanele care indeparteaza apa din jgheaburile de pe acoperis sunt conectate la sistemul de canalizare al orasului prin tevi subterane. Acestea se pot infunda cu frunze si gunoaie si pot refula. Cheama-ne sa verificam sistemul de canalizare daca este in regula inainte sa apara probleme. Daca totusi nu ne-ai chemat sa verificam si acum canalizarea a refulat, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa suni la instalatorbucuresti.com si noi vom interveni prompt si eficient sa te scapam de problema.
Ai putea spune ca nu este nevoie de o firma specializata in servicii desfundare canalizare pentru probleme si ca vecinul tau este mai ieftin si pare a fi priceput. Sau cel putin asa sustine. Desigur, poti opta pentru serviciile sale si este posibil sa rezolve situatia aparent eficient. Dar exista posibilitatea ca lucrarea vecinului sa fie defectuoasa, facuta in graba, acesta poate produce stricaciuni care nu sunt vizibile pe loc si pana la urma pagubele produse de vecin sa fie mai mari decat cele din situatia initiala.

Preferabil este sa apelezi la serviciile unei echipe specializate, formata din persoane calificate sa solutioneze probleme cu canalizarile. Astfel, esti sigur ca tu si casa ta sunteti in siguranta in mainile unor profesionisti. Echipa noastra va realiza mai intai o inspectie video a tevilor/coloanelor acolo unde aceasta este posibila, apoi va aplica solutia cea mai sigura pentru situatia respectiva. Daca este nevoie, vor folosi metoda de desfundare cu jet de presiune la 200 bari. Totul pentru ca viata ta sa isi reia cursul natural cat mai repede.

Avantajul major atunci cand apelezi la o firma profesionista de servicii desfundare canalizare este ca lucrarea efectuata beneficiaza de suport tehnic si service gratuit pe o perioada de 12 luni de la finalizarea interventiei. Aceasta inseamna ca orice daune cauzate, elemente defecte sau nepotrivite folosite la lucrare din vina noastra, se vor repara, inlocui, solutiona fara vreun cost suplimentar pentru tine, cu conditia utilizarii corespunzatoare a instalatiilor.