Urgente instalatii

O echipa pentru urgente instalatii ajunge in cel mai scurt timp de la apel oriunde in Bucuresti si Ilfov. Primiti in tot acest timp indicatii pentru a lua primele masuri de remediere a situatiei.

Sunati Acum si limitati pagubele !

0726 661 661

 

*Serviciul de urgenta este valabil doar pentru canalizari infundate si tevi sparte*

 

Ati remarcat ca intotdeauna problemele de orice fel apar cand ne asteptam mai putin? Ca e vorba despre un nasture de la costum, de o pana la masina sau de o canalizare care se infunda, mereu este momentul nepotrivit. Dar…exista vreodata un moment potrivit pentru probleme?

 

Instalator Bucuresti

Nicio urgenta nu e prea grea pentru noi. Fie ca este vorba de o problema legata de tevile de alimentare cu apa, pompele de apa sau rezervoare, o scurgere de gaze sau un calorifer spart, suntem la dispozitia ta pentru a te ajuta sa aduci rapid si eficient lucrurile la normal. Stim ca orice urgenta cu instalatiile este o problema stresanta, dar acum te poti relaxa stiind ca noi putem solutiona problema in cel mai scurt timp, la cea mai inalta calitate. La noi gasesti cel putin un instalator disponibil.

 

Interventii urgente

Noi intelegem cat de importanta este casa ta pentru tine. De aceea nu doar vor depunde toate eforturile pentru a izola si solutiona problema in intregime, dar de asemenea, echipa noastra de instalatori va face tot posibilul pentru a te proteja pe tine, familia ta si casa ta, mai ales atunci cand exista o scurgere de gaze. Nu suntem doar simpli profesionisti, suntem profesionisti care se implica.

Echipa noastra de instalatori interventii urgente instalatii te poate ajuta cu orice problema aparuta la instalatii, de orice natura, de orice anvergura. Noi rezolvam urgentele rapid si eficient. Toti instalatorii nostri sunt calificati si autorizati si fiecare dintre ei este mandru cu munca sa. Instalatorii care vor ajunge la fata locului vor face o evaluare asupra situatiei si iti vor comunica un pret, apoi, pe masura ce lucrarea inainteaza, te vor tine la curent cu ceea ce se intampla, astfel incat tu nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la costuri ascunse.

Echipa noastra ofera servicii complete pentru clienti casnici, dar si pentru firme. Tehnicienii nostri au o experienta vasta si sunt familiarizati cu toate tipurile de sisteme de instalatii pentru gospodarii, birouri, spatii comerciale si industriale. Atunci cand este ceva in neregula cu vasul de toaleta, cu dusul, chiuveta, sifonul, caloriferul, instalatia electrica, centrala termica sau scurgerile de gaze, noi stim cat de urgent trebuie sa se intervina asupra situatiei.

 

Mai mult decat simpli instalatori

Cu instalatorbucuresti.com, problemele tale cu instalatiile devin problemele noastre in momentul in care ne contactezi. Ne mandrim cu promptitudinea cu care ajungem la locatie, cu diagnosticarea rapida a problemei, cu instalatiile si cu actionarea si solutionarea rapida si eficienta. Echipa noastra va sosi la locul incidentului cu tot echipamentul specializat necesar inspectiei, detectarii si solutionarii problemelor cu instalatiile sanitare, electrice, de gaze si sanitare. Noi iti vom explica problema si iti vom propune solutia, apoi vom aplica solutia cea mai buna de prima data. Mai mult, vom preveni problemele ulterioare verificand intreaga instalatie, ca parte a serviciului furnizat.

urgente instalatii

Care sunt beneficiile daca apelezi la instalatorbucuresti.com?

Echipa noastra de instalatori profesionisti se va grabi sa ajunga cat mai repede acasa la tine sau la sediul firmei tale oricand ai nevoie de noi. Vom sosi la timp, ne vom sfaturi cu tine, vom lucra rapid si eficient si nu lasam dezastru in urma noastra. Reparatiile noastre sunt precise si de calitate. Aceasta este parte din politica noastra orientata catre nevoile clientului.

 

Servicii rezidentiale de urgenta

Cu un singur telefon, iti poti reduce nivelul de stres, dar si amploarea pagubelor care ar putea fi provocate de situatii de urgenta la instalatii. Tehnicienii nostri atenti si cu experienta, vor readuce sistemul de instalatii in stare de functionare corespunzatoare cat mai repede posibil pentru ca tu sa iti continui nestingherit ziua aglomerata sau sa te bucuri de o seara linistita in familie.

 

Instalator interventii urgente pentru firme

Atunci cand ai la firma o situatie care necesita un instalator de urgente instalatii, instalatorbucuresti.com pune rapid situatia neplacuta de la firma pe linia de plutire. Clientii si angajatii nu vor intampina intarzieri sau neplaceri odata ce expertii in instalatii sanitare sunt la fata locului.

Oferim de asemenea si servicii de mentenanta a instalatiilor care nu intra in categoria urgentelor pentru a-ti mentine sistemul de instalatii de la firma in forma maxima. Daca vei programa in mod regulat lucrari de mentenanta, vei elimina riscul aparitiei acelor surprize neplacute care intrerup ritmul afacerii tale. Dar beneficiile nu se opresc aici; avantajul acestor lucrari de mentenanta vor avea un efect pozitiv asupra productivitatii afacerii tale.

Atunci cand ai nevoie de o reparatie de rutina, de o instalatie noua sau de un upgrade al sistemului de instalatii, cheama instalatorbucuresti.com. Ne vom ocupa de problema eficient si rapid. Daca ai nevoie de un instalator pentru urgente in oricare sector: 1, 2, 3, 4, 5,6 sau Ilfov, suna la 0726.661.661. Suntem mereu pregatiti, disponibili si nu avem taxe suplimentare pentru lucrari in afara programului de lucru.

 

Instalator urgente Bucuresti si Ilfov

Fie ca problema este cu instalatiile sanitare, electrice fie cele de gaze, timpul nostru de raspuns este excelent! Suntem determinati sa oferim servicii de instalator de urgenta rapide, specializate si eficiente. Noi intelegem ca proprietarul este ocupat. Timpul este pretios pentru tine: trebuie sa ajungi la o intalnire de afaceri, trebuie sa iti iei copiii de la scoala sau trebuie sa elaborezi o strategie financiara. Vrei sa eviti pe cat se poate pagubele si neplacerile. Ultimul lucru de care ai nevoie este sa stai degeaba sa astepti instalatori care nu mai ajung. De aceea noi am echipat vehiculele de interventie cu echipament tehnic de ultima ora si suntem mereu pregatiti pentru urgente instalatii. Suntem la distanta de un apel.

 

Servicii de urgente instalatii:

Gama noastra de servicii este variata si acopera toate posibilele urgente la instalatii acasa sau la firma. Iata cateva dintre situatiile pe care echipa noastra specializata le acopera:

 • Scurgeri infundate
 • Robinete si toalete care prezinta scurgeri
 • Boilere care prezinta scurgeri
 • Scurgeri de gaze
 • Intrerupere apa calda
 • Sifoane de dus si cada infundate
 • Intruziuni de radacini ale pomilor
 • Tevi de canalizare sparte
 • Probleme cu fosa septica
 • Scurgeri la furtunul de alimentare al masinii de spalat
 • Tevi inghetate etc.

Ai putea argumenta ca la toate acestea se pricepe vecinul sau unul dintre baietii de la firma. Spre de el, noi iti oferim un certificat de garantie care iti garanteaza suport tehnic si service gratuit timp de 12 luni de la incheierea lucrarilor realizate de echipa noastra. Nu trebuie sa iti faci probleme daca vecinul mai mult a stricat decat a reparat si poti uita si de grija pagubelor ulterioare cauzate de o solutionare defectuoasa a situatiei neplacute cu instalatiile. Echipa de la www.instalatorbucuresti.com are peste 10 ani de experienta profesionala ca instalatori urgente instalatii si fiecare dintre noi isi asuma calitatea lucrarilor efectuate.

Tehnicienii nostri actioneaza pe orice fel de vreme, de la ninsori abundente si pana la ploi torentiale, nimic nu ne opreste sa ajungem la tine pentru a te ajuta sa iti reiei cursul obisnuit al zilei. Totul pentru ca tu, sa beneficiezi de cele mai de calitate servicii de instalator din Bucuresti si Ilfov. Atentia noastra este concentrata asupra serviciilor de calitate pe care dorim sa le oferim clientilor nostri si pe o etica profesionala deosebita. Ai nevoie urgent de un instalator expert? Suna la 0726.661.661 si problemele tale vor disparea!

 

Reparam Pe Loc

Echipa de interventii instalatii este dotata cu toate echipamentele si materialele necesare pentru a face fata oricarei avarii de instalatii.

Pe Orice Vreme

Indiferent de conditiile meteo (inundatii,drumuri inzapezite etc) suntem dotati cu autovehicule corespunzatoare pentru a ajunge la dumneavoastra.