Instalare si Montaj Centrale Termice

Pentru intretinere sau instalare centrale termice cu incalzire pe gaze, lemne, peleti sau electrica, ati ajuns unde trebuie. InstalatorBucuresti este o firma acreditata sa efectueze toate aceste lucrari pentru care oferim si garantie.

Sunati-ne acum si vom trimite la adresa dvs. un membru al echipei noastre pentru a va face o evaluare.

1. Instalare centrale termice

Fie ca este vorba de instalarea centralei termice, sau de inlocuirea celei vechi, puteti apela la serviciile noastre, deoarece va stam la dispozitie cu servicii prompte si profesionale. Trebuie sa lucrati cu persoane profesioniste, pentru ca siguranta este cea mai importanta, mai ales daca vorbim de montarea centralelor termice.

Montaj Centrale Termice BucurestiEste foarte important sa apelati la o echipa de profesionisti, de fiecare data cand aveti nevoie de servicii de instalare si de montare, deoarece astfel veti reusi sa fiti in siguranta, si veti elimina riscul aparitiei unor accidente neplacute cauzate de nepriceperea persoanelor cu care ati lucrat. Noi, avem o echipa de instalatori autorizati, in ceea ce priveste montarea si intretinerea contralelor termice, si detinem certificate de interventie pentru instalatiile de gaz.

Daca veti alege sa lucrati cu o echipa de profesionisti, nu va veti pune in pericol familia prin folosirea unor instalatii neprofesionale, si necorespunzatoare pentru locuinta pe care o detineti. In cazul in care centrala pe care o aveti, are nevoie de reparatii frecvente, fiind mai veche de 7 ani, si avand o functionare deficitara reprezentata de faptul ca se opreste si porneste singura, sau ca incalzeste neuniform, atunci trebuie sa va ganditi la o verificare si la achizitionarea uneia noi, in cazul in care acest lucru se impune. Daca asa stau lucrurile si in cazul dumneavoastra, atunci ne puteti contacta, si noi va putem oferi instalatori, ce dau garantie pentru lucrarile lor, in ceea ce priveste inlocuirea si montarea diferitelor tipuri de centrale. Astfel serviciile pe care vi le putem oferi sunt:

  • instalare  si inlocuire centrale termice electrice,
  • instalare si inlocuire centrale termice pe gaz,
  • instalare si inlocuire centrale termice pe lemne, sau pe peleti.

2. Inlocuire centrale termice

Service Centrale Termice Bucuresti

Aveti nevoie de o echipa de profesionisti si pentru inlocuirea unei centrale termice, deoarece acestea necesita o atentie speciala in validarea/reproiectarea conexiunilor existente, si din acest motiv, este indicat sa lucrati cu persoane autorizate si competente. Daca apelati la noi, va putem oferi urmatoarele servicii in cazul in care optati pentru montarea unei centrale termice in locul uneia existente:

  • inlocuirea centralei si constatarea unor defectiuni, la traseele existente
  • refacerea circuitelor defectate, si schimbarea componentelor defecte ale acestora,

 

Contacteaza-ne Acum

 

Pentru avarii si urgente instalatii – inundatii, infiltrari, scurgeri, canalizari infundate, orice defect de instalatii nu ezitati sa ne contactati!