Centrale Termice

Pentru instalare centrale termice cu incalzire pe gaze, lemne, peleti sau electrica, ati ajuns unde trebuie. InstalatorBucuresti este o firma acreditata sa efectueze toate aceste lucrari pentru care oferim si garantie.

 

 Instalare centrale termice

Indiferent daca aveti nevoie de instalarea centralei termice sau de inlocuirea celei vechi, va stam la dispozitie cu cele mai prompte si profesionale servicii. Atunci cand vine vorba de instalarea centralelor termice, siguranta este intotdeauna pe primul loc! Apelati la profesionisti de fiecare data cand aveti nevoie de servicii de instalare, pentru a nu va pune in pericol prin folosirea unei centrale instalate necorespunzator.

Daca centrala dumneavoastra necesita reparatii frecvente, este mai veche de 7 ani, se opreste si porneste fara motiv sau pur si simplu nu incalzeste corespunzator anumite zone ale casei sau apartamentului, este posibil sa aveti nevoie de una noua. Instalatorii nostri ofera garantie pentru toate lucrarile efectuate si sunt calificati pentru a va ajuta cu inlocuirea si montajul tuturor tipurilor de centrale termice:

  • instalare centrale termice pe gaz
  • instalare centrale termice electrice
  • instalare centrale termice pe lemne sau peleti

 

 

Pentru avarii si urgente instalatii – inundatii, infiltrari, scurgeri, canalizari infundate, orice defect de instalatii nu ezitati sa ne contactati!