Echipa Instalator Bucuresti

InstalatorBucuresti va sta la dispozitie cu servicii de proiectare, instalare, reparatii si service pentru instaltii termice,  instalatii sanitare si instalatii electrice. Indiferent ce urgenta aveti, un instalator autorizat pasionat, de incredere si atestat profesional va sta la dispozitie. Echipa este compusa din instalatori si electricieni autorizati ANRE.

Daca aveti nevoie de un instalator autorizat sau de un electrician, vi s-a infundat chiuveta din baie, s-a spart caloriferul sau vreti sa schimbati centrala termica, echipa noastra e aici sa va ajute. Cu 10 ani de experienta in domeniul instalatiilor, profesionalismul echipei si calitatea lucrarilor executate recomanda echipa InstalatorBucuresti.

Este important ca orice problema la instalatii sau la reteaua electrica ati avea, sa o rezolvati apeland la profesionisti autorizati, pentru a nu pierde garantia produselor si pentru a va asigura ca materialele folosite sunt cele potrivite.

Instalatori sanitari Bucuresti

Cautati intotdeauna profesionisti in instalatii si asigurati-va ca persoana care va efectueaza lucrarile este autorizata pentru service instalatii sanitare. La InstalatorBucuresti, un instalator autorizat va sta la dispozitie indiferent ce problema sau urgenta ati avea. Executam desfundari, reconditionari coloane de bloc, remedieri instalatii avariate, montaj boilere, cabine dus, lavoare, masini de spalat, scurgeri, conducte de apa sau orice alt fel de bransamente.

Daca aveti nevoie de instalatori de urgenta, contactati-ne cu incredere si in cel mai scurt timp un instalator autorizat al echipei noastre va ajunge la dumneavoastra.

Instalatori gaze

Doriti sa va montati centrala proprie si sa va debranasati de la coloana blocului, dar nu cunoasteti pasii de urmat? Aveti o instaaltie de gaze noua de realizat? La InstalatorBucuresti gasiti tot suportul tehnic si practic pentru aceste lucrari. Oferim servicii de proiectare instalatii gaze si realizari coloane gaze.

Pentru avarii si urgente instalatii – inundatii, infiltrari, scurgeri, canalizari infundate, orice defect de instalatii nu ezitati sa ne contactati!